Država

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

smučišče smučišče notranji bazen smučišče smučišče dnevni prostor jedilnica kuhinja pogled proti vhodu kopalnica predsoba pogled iz balkona

AVSTRIJA SIMONHOHE 3, ST. URBAN

Prodaja:
Stanovanje - 2-sobno
Regija:
Vse regije
Upravna enota:
Tujina
Občina:
--- VSE - Tujina
Opis:
53 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1985, 2/7 nad., opremljeno, parkirišče, balkon, centralno ogrevanje, bazen, savna, 100 metrov od smučišča, prodamo.
Cena:
109.000,00 EUR   75.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji 2-sobnega stanovanja, ki se nahaja v stanovanjsko - apartmajskem bloku v bližini smučišča Simonhohe, ki je oddaljeno od Ljubljane cca. 113 km, iz Celovca pa cca. 25 km.

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju in obsega predsobo, kuhinjo, manjšo sobo, velik in svetel dnevni prostor iz katerega je dostop na velik balkon, kopalnico ter ločen wc. Iz balkona je prečudovit pogled na Alpe in naš največji vrh – Triglav. Stanovanje je obrnjeno na jugozahodno stran, zatorej je večji del dneva sončno in svetlo.

V apartmajskem bloku se nahaja tudi ogrevan bazen, prav tako pa je na voljo tudi savna, ki obratuje čez celo leto. Do samega smučišča pridete peš v le nekaj minutah. Smučišče ima dokaj nezahtevne in prijetne proge, tako, da se pozimi lahko naužijemo snežnih radosti, od pomladi pa vse do pozne jeseni pa lahko izkoristimo za prijetne sprehode po zeleni, neokrnjeni naravi.

Stanovanje je primerno za ljubitelje neokrnjene narave, smučanja, pohodnike in vse, ki imajo radi športne aktivnosti na prostem.

Prodamo oziroma je možna menjava za nepremičnino na Dunaju, v Ljubljani ali v Hrvaški Istri, z našim doplačilom.

Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se obračunajo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne vrednosti.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Mernet d.o.o.
Naslov:
Šmartinska cesta 152 G, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/353-311 Taša