Država

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

tloris mansarde_desni del dvojčka tloris podstrešja_desni del dvojčka tloris pritličja_desni del dvojčka

LJ. VIČ, BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Prodaja:
Hiša - Dvojček
Regija:
LJ-mesto
Upravna enota:
Lj. Vič-Rudnik
Občina:
Ljubljana
Opis:
218,5 m2, dvojček, zgrajen l. 2007, 227 m2 zemljišča, novogradnja, kvalitetno zgrajen dvojček, bližina narave, prodamo.
Cena:
285.000,00 EUR

NOVOZGRAJENA ENOTA DVOJČKA, 218,50 M2, BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Posredujemo pri prodaji novozgrajenega stanovanjskega dvojčka z atrijem in tremi parkirnimi mesti, ki se nahaja na mirni in z zelenimi površinami obdani lokaciji, le cca. 4 km od Ljubljane.

Dvojček zgrajen l. 2007, ima tri etaže P + 1 + M, bruto površine 218,50 m2.

FAZA IZGRADNJE

Dvojček je zgrajen do V. GF, kar pomeni, da je objekt pod streho, fasadne odprtine zaprte, vsi priključki pripeljani na objekt, prebeljene notranje stene narejene so tudi elektroinštalacije in tlaki. Narejena je tudi inštalacija za centralno kurjavo. Okolica objekta je delno ozelenjena, in na drugi strani tlakovana s tlakovci.

RAZPOREDITEV IN LEGA

Hiša ima tri etaže P + 1 + M.

V PRITLIČJU so predvideni sledeči prostori: osrednji bivalni prostor, kuhinja z jedilnico, predprostor, vetrolov, hodnik in stopnišče, utility, kabinet, garderoba in dnevni WC; skupaj cca. 80 m2 bivalne površine.

NADSTROPJE je namenjeno spalnim prostorom in sicer: 2 spalnici, 2 kabineta, kopalnica, wc, hodnik in stopnišče; skupaj cca. 75 m2 bivalne površine.

MANSARDA ponuja še dodatno cca 63 m2 bivalne površine, kjer je prostor možno izkoristiti po lastnih potrebah (fitness, pisarna, ločeni apartma). Možnosti je veliko, izbira pa prepuščena novemu lastniku.

OPREMA IN IZDELAVA

Enota dvojčka je izdelana do V. GF. s kvalitetnimi materiali, klasično, kar pomeni, da je konstrukcija objektov armiranobetonski skelet, polnila pa  so iz modularnih zidakov z dodano toplotno izolacijo. Fasada je pralna in zato nadvse praktična za vzdrževanje. Izvedena je v dveh ujemajočih se barvah.

Streha je klasična dvokapnica, s strešno kritino Tondach. Stavbno pohištvo je iz plastične mase nemškega proizvajalca.

LOKACIJA IN INFRASTRUKTURA

Iz mikrolokacijskega stališča je dvojček umeščen na infrastrukturno zanimivo lokacijo. Južna obvoznica, ki povezuje Ljubljano in Koper je oddaljena dober km, regionalna cesta 150 m, zato prometa ni slišati, peš pa so dosegljiva OŠ, mestni avtobus št. 6B, železniška postaja, trgovine.

Prav tako je prebivalcem Brezovice na voljo veliko zelenih površin, lepe sprehajalne poti in le nekaj km oddaljeni Krim.

PRIKLJUČKI IN OGREVANJE

Plin pripeljan v hišo, možnost ogrevanja tudi na toplotno črpalko. V hiši narejen priključek za kamin.

Zaračunavamo posredniško storitev, v višini 2 % + DDV od prodajne vrednosti nepremičnine.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Mernet d.o.o.
Naslov:
Šmartinska cesta 152 G, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/353-311 Nataša