Država

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

UMAG, VALICA

Prodaja:
Hiša - Samostojna
Regija:
Istrska
Upravna enota:
VSE
Občina:
Umag
Opis:
66 m2, samostojna, zgrajena l. 2007, 190 m2 zemljišča, P+1, prodamo.
Cena:
125.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

V naselju Valica 5 km pred Umagom,  prodamo samostojno komfortno hiško, l.izg.2007 v novejšem končnem naselju, 1 km do morja.   

Dodatni opis:
Hiša je klasično zidana, meri 66 m2 bivalne površine v izvedb  P+1,  na parceli 190 m2.  Iz  čudovite pokrite terase je vhod v  bivalni del, kjer je  prostorna kuhinja, dnevna soba in kopalnica,  v 1.nad.vodijo stopnice kjer sta dve prostorni spalnici z wc in čudovito sončno teraso, hiša locirana je na JZ- cel dan sonce, nudi  odprte poglede na zeleno okolje,  obdana  je  z manjšim vrtom kjer je sadno drevje, kaki, figa, kivi, ostalo mediiteransko rastlinje in odprt kamin.. ima lastne števce, klimo,  blizu je vsa infrastruktura, plaža Kanegra 1,5 km. Pred hišo sta dve pokriti parkirni mesti in še več poleg. Vzdževalni stroški so nizki. Zemljiška knjiga urejena.

Hiška nudi prijetno bivanje lahko za vikende, saj je odaljena samo 5 km od prehoda Sečovlje, to je dobra urica  npr.iz Lj. ali za stalno bivanje v mirnem zelenem okolju oddaljena od morja 1 km.nudo možnost za prijetne sprehode in kolesarske ture..  Vabljeni na oglede.

Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od pogodbene vrednosti.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Mernet d.o.o.
Naslov:
Šmartinska cesta 152 G, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/760-555 Maja, 01/620-77-00
E-pošta: