Država

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

pogled iz balkona balkon_dostop iz dnevne sobe dnevna soba dnevna soba pogled proti kuhinji iz dnevne sobe kuhinja spalnica wc v nadstropju kopalnica otroška soba spalnica garderobna omara v spalnici stopnišče vhod garaža za dva avtomobila

TREBNJE, ŠENTRUPERT, 10 KM OD TREBNJEGA

Prodaja:
Hiša - Samostojna
Regija:
Dolenjska
Upravna enota:
Trebnje
Občina:
Trebnje
Opis:
99,1 m2, samostojna, zgrajena l. 1986, 334 m2 zemljišča, garaža za dva avtomobila, kompletno opremljeno, velik balkon, v mirnem in prijetnem delu Šentruperta, v okolici veliko zelenih površin, prodamo.
Cena:
130.000,00 EUR
Energ. razred:
D (60 - 105 kWh/m2a)

Samostojna hiša, uporabne površine 99,10 m2, zemljišče 334 m2

Prodamo samostojno hišo, ki se nahaja v naselju Šentrupert, cca. 10 km iz Trebnjega, s krasnim pogledom na okoliške vasi. Hiša stoji na zemljišču velikosti 334 m2 in obsega pritličje in nadstropje, s skupno površino stavbe 214,90 m2 (po Gursu).

Hiša je iz pritličnega dela in nadstropja.

V pritličju se nahajajo garaža za dva avtomobila, klet, predprostor, kopalnica z wc-jem in tuš kabino, soba in kurilnica.

V nadstropju so kuhinja, jedilnica, kopalnica, wc, otroška soba, spalnica, shramba in dnevna soba od koder je tudi izhod na večjo teraso v izmeri cca. 31 m2.

Podstrešje ima stojno višino in lahko služi kot dodaten prostor, ki ga lahko izkoristite po lastnih željah.

Internet.

Kanalizacija je bila izvedena v l. 2015.

Na hiši je bila  v letu 2018 obnovljena fasada (energetska izkaznica izdana pred prenovo fasade). Leta 2015 urejena centralna na pelete.

Ob hiši se nahaja zemljišče, ki ga sedanja lastnica učinkovito izrablja tako, da si doma pridela vso zelenjavo, ki jo potrebuje. Hiša je v celoti opremljena in se tako tudi prodaja. Je tudi zelo lepo vzdrževana.

ZK stanje je urejeno.

Primerno za ljudi, ki ljubijo naravo, svež zrak in ki radi vrtnarijo.

Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača del provizije v višini 2 % dogovorjene prodajne cene + DDV (22 %).

Hiša je vredna ogleda in nakupa. Lepo vabljeni.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Mernet d.o.o.
Naslov:
Šmartinska cesta 152 G, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/353-311 Nataša