Država

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

IVANČNA GORICA, VIŠNJA GORA

Prodaja:
Hiša - Samostojna
Regija:
LJ-okolica
Upravna enota:
Grosuplje
Občina:
Ivančna Gorica
Opis:
92,1 m2, samostojna, zgrajena l. 2002, 500 m2 zemljišča, prodamo.
Cena:
220.000,00 EUR
Energ. razred:
D (60 - 105 kWh/m2a)

Posredujemo pri prodaji samostojne enodružinske hiše s funkcionalnim prostorom cca 500m2.  Ločeno pa se lahko kupi tudi zelo velik vrt – z zelenico, sadovnjakom, igriščem, piknik prostorom, obvodna ureditev ter nasad plodovitih gozdnih dreves in grmovnic v posebni ambient. Vrt se alternativno lahko razdeli tudi na dve dodatni gradbeni parceli za gradnjo dveh stanovanjskih hiš.

 Lokacija se nahaja nedaleč iz Ljubljane (le 20 min. vožnje po AC in 2 km do AC priključka Višnja Gora) na čudoviti z zelenjem obkroženi lokaciji, na robu gozda s potočkom na parceli. V zaledju je znana planinska pot in zavarovani Koški lehnjakovi slapovi.

Hiša je svojevrstna, zelo moderna vendar z upoštevanjem historičnih izhodišč podeželske hiše, zasnovana v slogu minimalizma in maksimalne izrabe vsakega m2. Ima pritlični del, ki je zidan in nadstropje, ki je montažno in narejeno iz kvalitetnega  lesa macesna. Hiša ima obilo dnevne svetlobe, za to poskrbijo velike steklene površine, zaradi katerih je bivanje zelo prijetno in kakovostno. Za prijetno senčenje prostorov so v pritličju izvedena domiselna lesena polprozorna drsna polkna, v nadstropju pa žaluzije.

V pritličnem delu hiše se nahajajo sledeči prostori:

 • predprostor z veliko vgradnjo omaram,

 • wc, utility,

 • funkcionalna shramba pod stopnicami,

 • kuhinja, ki je ločena in hkrati vizualno povezana z dnevnim prostorom,

 • svetli dnevni prostor z jedilnico in izhodom na prekrasno teraso.

Nadstropje pa obsega sledeče prostore:

 • spalnico,

 • otroško sobo,

 • kabinet z dvema ležiščema,

 • prostorno kopalnico,

 • garderobno sobo,

 • notranji gank.

Hiša je ogrevana na plin. V dnevnem prostoru pa je vedno uporaben kamin na drva, v kuhinji pa je poleg plinskega kuhala in pečice, vgrajen tudi štedilnik na drva. Naravno s funkcionalnim.

Hiša je primerna za ljudi, ki imajo radi malce več zasebnosti, miru in ki cenijo lepote narave, vendar živijo v globalnem svetu in bližini urbane strukture enega najstarejših mestec.

Nakup hiše s funkcionalno parcelo okoli nje v velikosti cca 500 m2 znaša 220.000 EUR. Večje stavbno zemljišče za dve gradbeni parceli za gradnjo,  ki se prodajata lahko tudi ločeno znaša cca 70.000 EUR po parceli.

Možen je nakup tudi celotnega kompleksa: hiše, z dvema dodatnima pomožnima objektoma in s celotno zazidljivo stavbno parcelo, v velikosti 1990 m2, cena cca: 360.000 €.

Lepo vabljeni na ogled.

Zaračunavamo posredniško provizijo na storitev na način, da kupec plača le del te in sicer 2 % od pogodbeno dogovorjene vrednosti + DDV 22 %.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Mernet d.o.o.
Naslov:
Šmartinska cesta 152 G, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/353-311 Nataša