Država

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

kuhinja jedilnica predprostor terasa pogled proti dnevnemu prostoru terasa v prazničnih dneh dnevni prostor pogled iz dnevne sobe proti kuhimji kuhinja pogled iz kuhinje proti dnevnemu prostoru hodnik spalnica hodnik soba jedilnica terasa sončni zahod tloris

BREZJE PRI GROSUPLJEM

Prodaja:
Stanovanje - 4-sobno
Regija:
LJ-okolica
Upravna enota:
Grosuplje
Občina:
Grosuplje
Opis:
143,6 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2006, 3/3 nad., GROSUPLJE, BREZJE PRI GROSUPLJEM 143,6 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2006, 3/3 nad., Prodamo 4 sobno stanovanje v prijetnem, mirnem naselju Sončni dvori v Grosupljem. Nahaja se v tretjem nadstropju v objektu z dvigalom. Dve veliki terasi. Vsa infrastruktura za bivanje v bližini. Lastniško zaprto parkirišče oz. garaža v kleti objekta. Prijetno in mirno okolje, prodamo.
Cena:
cca 272.000,00 EUR
Energ. razred:
D (60 - 105 kWh/m2a)

4 SOBNO STANOVANJE SONČNI DVORI, VELIKOSTI 143,60 M2, DVE VELIKI TERASI V IZMERI 49,50 M2, ZAPRTA GARAŽA V KLETI OBJEKTA, DVIGALO

Posredujemo pri prodaji 4-sobnega stanovanja v prijetnem in mirnem naselju Sončni dvori v Grosupljem.

Stanovanje zajema 143,60 m2 bivalne površine, 49,50 m2 odprte terase 3 m2 shrambe v kleti. Stanovanju pripada eno lastniško mesto oz. zaprta garaža v kleti stanovanjskega objekta.

Sestoji iz kuhinjskega in bivalnega dela, jedilnice, 3 spalnic od katerih ima ena lastno kopalnico s tuš kabino, druga kopalnica ima kad, 3 x wc (dva v sklopu kopalnice, eden čisto samostojen), velik utility prostor ter knjižnice oz. delovne sobe. Iz vsakega prostora v stanovanju lahko dostopate do terase, ki praktično zaobjema celotno stanovanje s pogledom na vse strani neba (S-Z, J-Z). Z nje se lahko prebujate v nov dan ali pa v poznem popoldnevu uživate, kako sonce zahaja za gozdom.

V stanovanju sta dve klimatski napravi, ki v poletnem času poskrbita, za prijetno hladen bivalni prostor. Prav tako je za prijetno senco poskrbljeno na terasi, saj se tam nahaja tenda.

Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno, razen nekaj kosov umetniških del oz. starin.

Vsa infrastruktura za prijetno bivanje je v bližini, tako trgovine, pošta, zdravstveni dom, šole, vrtci, kot na drugi strani primerne poti za rekreacijo in bližina gozda. Prav tako je na novo narejen dostop oz. nadvoz do soseske Sončni dvori. Do Ljubljane cca. 10 km.

Vabljeni k ogledu.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Mernet d.o.o.
Naslov:
Šmartinska cesta 152 G, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/353-311 Nataša