Država

Regija

Posredovanje

Nepremičnina

Razvrstitev

dnevni prostor jedilni del pogled iz balkona kuhinja kopalnica pogled proti vhodu smučišče Simonhohe smučišče Simonhohe bazen v stanovanjskem kompleksu smučišče Simonhohe smučišče Simonhohe

SIMONHOHE, 300 M OD SMUČIŠČA

Prodaja:
Stanovanje - 2-sobno
Regija:
Vse regije
Upravna enota:
Tujina
Občina:
--- VSE - Tujina
Opis:
53 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1985, 2/8 nad., Posredujemo pri prodaji 2 sobnega stanovanja v stanovanjskem kompleksu v kraju Simonhohe (Avstrija), le 300 m od smučišča in cca. 115 km iz Ljubljane ter cca 25 km iz Celovca. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju lepo vzdrževanega stanovanjskega objekta. Obrnjeno je na jugo-zahodno stran in zatorej zelo sončno. , prodamo.
Cena:
59.000,00 EUR

Posredujemo pri prodaji 2 sobnega stanovanja v stanovanjskem kompleksu v kraju Simonhohe (Avstrija), le 300 m od prijetnega družinskega smučišča na Avstrijskem Koroškem in cca. 115 km iz Ljubljane ter 25 km iz Celovca.

Stanovanjski kompleks se nahaja na nadmorski višini cca. 800 m. V zimskih dneh nudi kraj obilo smučarskih užitkov, prav tako lahko v dolini pozimi drsate na jezeru. Poleg tega pa vas obdaja čudovita narava in svež gorski  zrak, tako, da lahko v spomladanskih in poletnih dneh izkoristite dneve za prijetne sprehode v neokrnjeni naravi. Skratka, kraj vam ponuja obilo možnosti, ki jih prilagodite svojim željam in zmožnostim.

 
Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju lepo vzdrževanega stanovanjskega objekta. Obrnjeno je na jugo-zahodno stran in zatorej zelo sončno.
Vstopimo v predprostor, desno se nahaja wc, nasproti manjši kabinet (soba), naprej sledi kuhinjski del, kopalnica, ter velika soba iz katere imamo izhod na balkon, ki je dokaj velik ter obrnjen na jugo-zahodno stran. V velikost je všteta kvadratura stanovanja, cca. 42, balkona in shrambe v kleti.

Posredujemo pri prodaji 2 sobnega stanovanja v stanovanjskem kompleksu v kraju Simonhohe (Avstrija), le 300 m od smučišča in cca. 100 km iz Ljubljane ter cca 24 km iz Celovca.

Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju lepo vzdrževanega stanovanjskega objekta. Obrnjeno je na jugo-zahodno stran in zatorej zelo sončno.

Stanovanjski kompleks nudi skozi celo leto tudi ogrevan bazen, savne ter prostor za prostočasne aktivnosti (namizni tenis,...), ki jih lahko koristite po želji.

Za parkirišče je poskrbljeno pred objektom. 

Vpisan v ZK in brez bremen. Na voljo takoj po plačilu kupnine.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Mernet d.o.o.
Naslov:
Šmartinska cesta 152 G, 1000 Ljubljana
Telefon:
041/353-311 Nataša